Milé dámy, vážení páni a kolegovia,

začiatok nového roka je čas nových predsavzatí, ku ktorým Vám želám dostatok pevnej vôle, trpezlivosti, zdravie a šťastie, ako v pracovnom, tak aj v rodinnom a osobnom živote.
Nový rok je aj obdobím, kedy sa hodnotí ten predchádzajúci. Predovšetkým chcem poďakovať za spoluprácu v minulom roku, kolegom z predsedníctva nášho združenia, členom komisií, vedúcim regionálnych sekcií a Vám všetkým, vážení kolegovia, ktorí ste prispeli k činnosti nášho združenia. Osobitne by som chcel poďakovať tým, ktorí prispeli na činnosť združenia poukázaním 2 % zaplatenej dane z príjmov fyzických osôb.

Roku 2009, sa každý z nás snažil naplniť, podľa svojich najlepších úmyslov, schopností a možností, či v oblasti pracovnej, či osobnej. Z môjho pohľadu to bol rok pre naše združenie úspešný. O čom svedčí aj realizácia našej niekoľkoročnej snahy o vydanie publikácie nášho združenia "KONTROLA  V  SAMOSPRÁVE", ktorú sme v minulom roku vydali a distribuovali našim členom. Zepšila sa prezentácia ZHK smerom k verejnosti, hlavne prostredníctvom uverejňovania článkov o kontrole v  samospráve v časopise "Územná samospráva" a vytvorila sa širšia ponuka a možnosti školenia pre našu členskú základňu.

V Novom roku 2010 si želám, aby sme v našom kolektíve mali stále dobrý pocit z vykonanej práce pre naše združenie a pevné zdravie, aby sme sa takto o rok opäť stretli.

Šťastný nový rok, Vám želám

Ing. Ľudovít Budzák
prezident ZHK